'La Marató' de TV3 ja ha recaptat més de 7,2 milions d'euros

És la xifra més alta que s'aconsegueix al final d'un programa

La solidaritat dels catalans supera la crisi. 'La Marató' de TV3 ja ha recaptat més de 7,2 milions d'euros, es tracta de la xifra més alta aconseguida fins ara al final del programa de televisió. S'ha aconseguit aquesta quantitat després de quinze hores de línies telefòniques obertes per a fer donatius que promoguin la investigació sobre els danys medul·lars i cerebrals adquirits i després de la realització de més de 1.200 activitats programades arreu de Catalunya.

Enguany el periodista Albert Om ha conduit el programa solidari que la cadena catalana que s'ha emès des del plató 1 de TV3 i durant les quinze hores d'emissió s'han presentat especialistes i testimonis de persones afectades. Els donatius s'han pogut fer a través del telèfon 905 11 50 50. La cadena autonòmica ha disposat de 2.500 voluntaris i de cinc seus telefòniques per atendre les trucades dels teleespectadors.

El desenvolupament de 'La Marató' no ha passat desapercebut per als internautes, i les adhesions s'han succeït a la xarxa social 'Facebook', on més de 64.000 persones han manifestat que els agrada la iniciativa. Des del 1992, 'La Marató' ha recaptat 89 milions d'euros que ha destinat al finançament de 535 projectes d'investigació en diferents malalties que no tenen curació.

De fet, fins el 31 de desembre els catalans encara poden fer donatius per aquesta istòrica iniciativa solidària a través del compte corrent, ServiCaixa, internet i les aplicacions per a iphone i Android.

 
 

Comentaris