La inexistent Cristina Carbonero triomfa

La suposada germana de la periodista de Telecinco i novia de Bojan Krkic s'ha convertit en la desena persona més buscada a internet el 2010

Cristina Carbonero: germana de la periodista de Telecinco, Sara Carbonero – suposadament encara més atractiva que ella-; novia del jugador del Barça, Bojan Krkic; estudiant de periodisme al CEU de Madrid. Aquesta noia no existeix, ni ha existeix mai. Va ser un rumor inventat per una internauta que va començar a circular aquest estiu durant el Mundial. Sense fer cap comprovació, El Mundo ho va convertir en notícia i després la resta de mitjans la van reproduir.

Curiosament aquesta història ha quallat tant a la societat que "Cristina Carbonero" s'ha convertit en un del terme més buscat a Google a l'estat aquest 2010. A part de termes com Facebook, Tuenti, Youtube, Hotmail i Marca, de les persones que s'ha buscat més informació ha estat els presentadors Paula Prendes, Paco González i Sara Carbonero i el cantant Justin Bieber.

Darrera d'ells trobem l'actriu Norma Ruiz, el poeta Miguel Hernández, el DJ David Guetta, el polític Nelson Mandela, el cantant Ricky Martin i, en desena posició, Cristina Carbonero, el gran buf d'aquest any.

 
 

Comentaris