La guia definitiva per a pentinar amb mocadors, la tendència d'aquest estiu

 

 

 

És un fet: els mocadors i bandanes s'han convertit en l'accessori ideal d'aquesta temporada.

 

 

Bandanas o mocadors: La bandana és un mocador quadrat (60 x 60) estampat, de colors vius, que se sol portar al cap, al coll o al canell. Si abans comptava amb motius històrics, en l'actualitat són bàsicament ornamentals i de disseny bicromàtic.

 

 

Cobrint la cabellera: Els mocadors han estat una forma clàssica de tapar la cabellera, nuats al clatell i deixant que la tela cobreixi el cabell. Els hem vist en la versió més sòbria en fotografies en blanc i negre de pobles de l'Espanya de mitjans del segle XX i en tonalitats més clares i estampats vius en els anys seixanta.

 

 

Versió clàssica: diademes: Els mocadors i les bandanes també es poden utilitzar en forma de diademes, enrotllant el seu teixit i col·locant-los al voltant del cap. El nus pot anar a la part posterior (clatell) o a la superior, creant un petit llaç. Els hippies, els fans del rock i els motoristes són molt fans.

 

 

Pentinats amb mocadors: Un tros de tela bonic ens pot ajudar a aconseguir un look genial. L'opció més senzilla és fer una cua o un monyo utilitzant un mocador o bandana com a goma de pèl. També podem utilitzar aquests complements com un dels caps d'una trena. 

 

 
 

Comentaris