El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La Diputació inverteix 17 milions d’euros en el manteniment de centres educatius de Barcelona
  • CA

 

Mercè Conesa, presidenta de la Diputació de Barcelona, i Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, han acordat aquest dilluns una injecció econòmica de 17 milions d’euros per a la rehabilitació, millora i adequació de les infraestructures educatives de la ciutat de Barcelona, reeditant l’acord signat durant l’anterior mandat que ja va permetre que es fessin actuacions a una setantena de centres edicatius de la ciutat.

 

Per a Conesa, aquest acord respon a  “l’aposta que sempre ha fet aquesta corporació per ajudar i donar suport als ajuntaments per tal que puguin ser actors actius en l’educació”. La presidenta ha assenyalat que “cada territori i cada municipi té una realitat diferent, però totes les escoles han de poder treballar en les mateixes condicions. La implicació dels ajuntaments per aconseguir una educació de qualitat és una prioritat constant”.

Ada Colau ha posat de relleu la col·laboració entre les dues administracions i ha destacat la importància de prioritzar les polítiques educatives: “l’aportació de la Diputació de Barcelona permet completar la inversió municipal destinada a millorar els centres d’ensenyament de la ciutat, amb l’objectiu de fer-los més accessibles i ampliar les oportunitats per la innovació educativa”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa