El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La CAM assegura que l’assassí d’Olot "pagava puntualment" i no tenia deutes
  • CA

L’assassí múltiple confés d’Olot no tenia deutes, pagava puntualment i tampoc tenia cap hipoteca. El director d’expansió nord de Caja de Ahorros del Mediterráneo (CAM), Gabriel Sagristà, ha explicat que Pere Puig era client de l’entitat on hi tenia un número de compte amb targeta de crèdit. “No era un client dels habituals però no havíem tingut mai cap problema”, ha explicat Sagristà que nega que Puig estigués ofegat pels deutes a la CAM. De fet, ha assegurat que “pagava puntualment”. Sagristà ha afegit que els dos empresaris morts no tenien cap vinculació amb la CAM.

Per la seva banda, la defensa de l’assassí demanarà informes per avaluar el seu estat mental. La lletrada de Puig ha explicat a que, a parer seu, Pere Puig “raona de manera normal”, però “amb una altra lògica de veure les coses”. Ahir el detingut es va negar a declarar en seu policial i només va admetre ser l’autor de les quatre morts durant la inspecció ocular dels escenaris del crim.

L’alcalde d’Olot, Lluís Sacrest, ha assegurat que el que està vivint la ciutat és una “trista coincidència”, en relació als morts de La Caritat i el quàdruple assassinat d’ahir. Sacrest ha parlat de “mala sort” i d’una ciutat “consternada” per aquests fets.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa