El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’R7 de Rodalies no circularà fins al 27 d’agost
  • CA

 

La línia R7 de Rodalies reajusta el seu servei i no funcionarà des d’aquest dilluns 31 de juliol i fins al 27 d’agost. Segons informa l’operador ferroviari, aquesta aturada es fa coincidint amb les vacances d’estiu, on es registra una marcada davallada de viatgers que fan habitualment aquest trajecte, que uneix Barcelona amb l’estació de Cerdanyola Universitat (UAB). Els combois no faran, doncs, el recorregut que passa per Barcelona Sant Andreu Arenal, Barcelona Torre Baró, Montcada Bifurcació, Montcada i Reixac-Manresa, Montcada i Reixac-Santa Maria, Cerdanyola del Vallès i Cerdanyola Universitat. En aquestes estacions, però, ja s’atura la línia R4 (Sant Vicenç de Calders-Manresa), mentre que a Cerdanyola Universitat també hi té parada l’R8 (Martorell-Granollers Centre). No és pas un fet excepcional l’aturada del servei. Tampoc van circular trens del 8 al 17 d’abril, durant les vacances de Setmana Santa.

D’altra banda, des d’aquest dissabte i fins al 3 de setembre la línia R-15 (Estació de França – Riba-roja d’Ebre per Tarragona i Reus) compta amb alteracions en el servei per obres de millora a la infraestructura. Adif executarà obres de millora i condicionament en el túnel de l’Argentera, situat en el tram Pradell-Riudecanyes de la línia d’ample convencional Barcelona-Móra la Nova-Saragossa. Durant les obres hi haurà servei de transport alternatiu per carretera entre Reus i Marçà-Falset.Tanmateix, el trajecte entre Barcelona i Reus i el tram Marçà-Falset, Riba-roja d’Ebre-Casp-Saragossa es podrà fer en tren.

 

Pel que fa sentit nord, la circulació de trens es manté de Saragossa-Casp-Riba-roja d’Ebre fins a Marçà-Falset i d’allà hi haurà transport per carretera fins a Reus i les altres estacions del tram afectat. Des de la capital del Baix Camp fins a Barcelona hi haurà el servei habitual en tren.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa