L'Orfeó retira la proposta de pressupostos del 2011

Carulla adverteix que això perjudicarà l'entitat i pot fer rescindir algun contracte

La Junta Directiva de l'Orfeó Català ha retirat avui la proposta de pressupost del 2011 perquè no es va posar a disposició dels socis un mes abans de l'assemblea de socis, que s'ha celebrat aquest dimarts, tal com marquen els nous estatuts.

Durant l'assemblea ordinària d'aquest dimarts al vespre, un soci ha advertit d'aquest defecte de forma i l'extresorer Pau Duran ha advertit que es podria impugnar l'assemblea si s'acabaven aprovant els comptes. Ara es prorrogaran els del 2010 fins que es presentin formalment fins una nova assemblea extraordinària.

El nou director general del Palau de la Música, Joan Oller, ha dit que la pròrroga "no afectarà el dia a dia" de l'Orfeó. Oller ha assegurat que estaria més preocupat si això hagués passat cap a finals d'any, però la pròrroga del pressupost per unes setmanes no creu que retardi cap projecte important.

A més, ha considerat més important que durant l'Assemblea Ordinària de socis no hi hagi hagut pràcticament cap queixa sobre els seus vuit punts programàtics pel seu mandat.

 
 

Comentaris