El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
“Jo també sóc catalana”
  • CA

Amb un habitual “Bona nit, Barcelona”, començava ahir l’actuació de Shakira al Palau Sant Jordi. L’artista colombiana però, no es va limitar a saludar en català –com ja fan la majoria dels artistes- sinó que va mostrar als 18.000 assistents que en totes les seves estades a Catalunya ha après la llengua. De fet, és sabut que té arrels catalanes –a Ripoll– i un idil•li amb Barcelona: fa pocs mesos va ser multada per gravar un videoclip on anava sense casc pels carrers de la ciutat comtal. “Tot i així la ciutat ha quedat molt maca”, es va excusar. Shakira, va anar més enllà amb un “bona nit catalans”, i va demostrar el seu domini de la llengua en més d’una ocasió.

Els comentaris durant l’actuació d’ahir van ser diversos, fluids i de memòria. Va seduir al públic amb una declaració d’intencions, “jo també sóc una catalana”. I se’l va acabar de posar a la butxaca amb altres comentaris com “Sóc tan feliç de ser a Barcelona. El meu únic desig aquesta nit és que tothom s’ho passi molt bé. Estic aquí per vostès. Aquesta nit sóc tota teva, Barcelona”.

Cantar el Boig per tu

De fet, la cantant colombiana de sang catalana i libanesa, ja va confessar ahir a la tarda que li encantaria cantar el Boig per tu i que està enamorada de Barcelona. De moment, aquest Nadal la tindrem a les nostres cases desitjant-nos bones festes, protagonitzant l’anunci de Freixenet.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa