Intervingudes dues mil mones de Pasqua il·legals

Els pastissos, amb imatges de futbolistes i personatges d'animació, tenen un valor de més de 69.000

La Guàrdia Civil va intervenir dijous passat més de 2.000 mones de Pasqua en diverses localitats de les demarcacions de Barcelona i Tarragona per reproduir imatges comercials sense permís, sobretot de dibuixos animats i futbolistes.

Valorades en 69.213 euros, les mones reproduïen personatges d'animació de Hello Kitty, Bob Esponja, Toy Story i esportistes del Futbol Club Barcelona, el Reial Madrid o el RCD Espanyol. Els agents de les patrulles fiscals de la Guàrdia Civil de Gavà i Manresa van practicar les inspeccions en dos establiments, on es van decomissar 2.066 mones de Pasqua i 943 motlles per a la seva fabricació.

Els productes reproduïen imatge protegides per la Llei de Propietat Industrial, sense comptar amb els drets dels seus propietaris. Els agents van intervenir mones al·lusives al Futbol Club Barcelona, Reial Madrid, RCD Espanyol, Toy Story, Hello Kitty, Dora l'Exploradora i diferents personatges de DIsney.

La Guàrdia Civil va instruir les diligències pertinents, en les quals figuren imputades dues persones com a presumptes autores d'un delicte contra la propietat industrial.

 
 

Comentaris