Els internacionals espanyols del FC Barcelona Andrés Iniesta i David Villa han inaugurat avui les seves pròpies escultures que passaran a formar part de la col·lecció del Museu de Cera de Madrid.

Els dos jugadors s’uniran a la galeria de personatges il·lustres del Museu, en què ja figuren els futbolistes Iker Casillas i Fernando Torres, també campions d’Europa i del Món, Raúl o Butragueño i altres esportistes com Rafa Nadal, Pau Gasol, Carlos Sáinz o Miguel Indurain.

Els dos jugadors han acudit a l’acte i han destacat l'”orgull i honor” que per a ells suposa aquest reconeixement, més rellevant si és possible perquè l’elecció s’ha realitzat a través dels propis aficionats, que han vist convertir-se en realitat les seves peticions.

Els tècnics del Museu van venir a Barcelona per prendre les mides als jugadors. Les figures estan realitzades íntegrament en cera química i han requerit diversos mesos de treball. L ‘asturià es presenta amb les mans a l’esquena i cara desafiadora i amb la seva habitual arrecada. Mentre que el de Fuentealbilla posa amb cara de seriós i concentrat, en el seu cas de braços plegats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa