Hazte Oír llançarà de nou una campanya del seu polèmic autobús

 

L'associació Hazte Oír avança que aquest dilluns presentarà una segona campanya del seu polèmic autobús, després de la duta a terme el febrer amb el missatge 'Els nens tenen penis, les nenes tenen vulva. Que no t'enganyin', i a la qual se n'unirà una altra per "via aèria" aquest estiu. L'anunci es produeix després de conèixer-se l'acte de l'Audiència Provincial de Madrid que va acordar aixecar la mesura cautelar de la immobilització del vehicle que fa mesos va adoptar el Jutjat d'Instrucció número 42 de Madrid.

El polèmic autobús va ser retirat de la circulació per ordre judicial després de ser retingut per la Policia Municipal de Madrid, a les poques hores de sortir als carrers de la capital espanyola el passat mes de febrer. En l'acte, els magistrats estimaven el recurs d'apel·lació interposat per l'organització contra la decisió del jutjat número 42, destacant que els missatges de l'autobús, "per desagradables i agressius que puguin considerar-se, són dubtosament delictius".

 

 

Després d'aquesta decisió, Hazte Oír avança que el seu denominat 'Bus de la Llibertat' tornarà a circular en aquesta segona campanya i que també n'hi haurà una altra "per aire" durant aquest estiu. Així, detalla que la sentència de l'Audiència Provincial "empara el dret constitucional dels pares a formar als seus fills segons les seves conviccions i permet que el vehicle recorri novament la capital amb el seu missatge inicial, que denuncia les lleis que imposen la ideologia de gènere als col·legis".

"Demanem que es deixi als nens ser nens sense interferir en el seu desenvolupament, en la seva afectivitat i en la seva sexualitat. Els menors mereixen tot el respecte i ens oposem a què se'ls adoctrini a les aules", ha explicat el president de Hazte Oír, Ignacio Arsuaga. Al seu torn, detalla que el vehicle convida a sol·licitar la publicació gratuïta '#ElLibroProhibido' sobre les lleis "que imposen ideologia de gènere als alumnes de totes les edats i de tots els centres educatius".

 

 

En el marc de la seva campanya, Hazte Oír editarà a principis del nou curs una segona publicació "per conscienciar sobre la imposició de la ideologia de gènere en contra del dret constitucional dels pares a educar als seus fills segons els seus valors". Des de la plataforma han assegurat que la campanya no es dirigeix contra la transsexualitat sinó "a favor" del dret "recollit en la Constitució" que els pares puguin educar als seus fills "segons les seves conviccions".

 

 

El president d'Hazte Oír, Ignacio Arsuaga, va celebrar ahir la decisió de l'Audiència Provincial a favor de la seva associació. "El pronunciament judicial torna a donar-nos la raó i demostra que el 'Bus de la Llibertat' ha estat perseguit per alguns polítics perquè trèiem a la llum el que ells volien amagar: el seu pervers pla d'adoctrinar sexualment els nens en onze comunitats autònomes", relatava.

 

Comentaris