Fer snowboard per Internet

Els Campionats del Món de Snowboard FIS, vol apropar als usuaris d'Internet a l'experiència d'uns Mundials de Snowboard i crear una comunitat al seu voltant

La Molina vol que el Mundials Snowboard FIS del proper gener obrin nous canals participatius i apropin l'estació i l'esport de la neu a tothom. La proposta de l'estació ceretana es resumeix en l'apertura a la participació de tots els usuaris de xarxa en uns campionats del món en concret en la disciplina de half pipe mitjançant un joc online a Facebook que simula el campionat. Les competicions online es disputen en paral•lel als Mundials de Snowboard FIS reals i fins i tot les finals es porten a terme a l'estació de manera simultània.

Els eixos centrals de comunicació i interacció són Facebook i Twitter que ja estan actius i on diàriament es "postegen" informacions dels Mundials. Els usuaris fans de La Molina són molt actius i en aquests moments l'estrella és el joc de Facebook on la part lúdica es barreja amb tota la informació sobre els campionats reals, els riders inscrits, el calendari, les activitats paral•leles al campionat, a més del rànquing del campionat en línia, la promoció de la participació, etc.

Per tal de motivar a la participació, la Molina està portant a terme una acció de comunicació amb mitjans online (blocaires, mitjans de comunicació en línia, comunitats en línia de referència al voltant de l'esquí i l'snowboard, així com blocs i webs especialitzades en jocs en línia) perquè es facin ressò de la notícia i incitin a la participació. També s'ha convidat als mitjans especialitzats per a conèixer en exclusiva el joc, amb diversos dies d'antelació al llançament públic de l'aplicació.

A més de la cobertura de l'esdeveniment i de la retransmissió en directe dels dos campionats (online i offline) via Facebook i Twitter, està prevista la retransmissió de la final del campionat en línia per streaming. Per a aquesta aposta lúdica s'han preparat acreditacions especials i samarretes del campionat online per als participants.

 
 

Comentaris