El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Espinosa torna a un hospital
  • CA

Després de “Quarta Planta”, Albert Espinosa, torna a un hospital per explicar la història dels “Polseres vermelles”, nova sèrie de TV3, i ho fa de la mà del director Pau Freixas (Herois). Els protagonistes són en Roc (Nil Cardoner), l’Ignasi (Mikel Iglesias), el Lleó (Àlex Monner), en Jordi (Igor Szpakowski), la Cristina (Joana Vilapuig) i el Toni (Marc Balaguer), tots ells habitants d’un hospital.

“Polseres vermelles” és una història sobre l’amistat, la superació i les ganes de viure. Una producció, que des d’un punt de vista optimista, explica com és la vida d’aquests sis nois a l’hospital, com s’hi aclimaten i com l’estada al centre canvia també la vida de la gent que els envolta: les seves famílies, els metges, els amics.

En aquesta nova sèrie, que s’estrena dilluns a la nit, també té una presència destacada la música. La banda sonora està composta per Arnau Bataller, però també sonaran temes com “El teu tresor”, de Lluís Cartes; “Llença’t”, de Lax’n’ Busto; “Puc ser jo” i “A fora”, de Whiskin’s; “Portavions” i “Dins aquest
iglú”, d’Antònia Font; “Por”, d’Els Pets o “Caic”, de Gerard Quintana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa