El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ensenyament prohibeix als directors parlar amb els mitjans de comunicació
  • CA

El director dels serveis territorials d’Ensenyament a Girona, Albert Bayot, ha enviat un correu electrònic a diferents directors d’institut de l’Alt i el Baix Empordà demanant-los que “no donin cap explicació” als mitjans de comunicació sobre les peticions i qüestions internes del departament que dirigeix la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau.

Segons la carta, Bayot assegura que s’estan estudiant diverses fórmules organitzatives sobre aquest tema, encara que és poc probable que per al proper curs es puguin fer canvis en profunditat. “Tot i això, el departament no té cap interès en què ni aquest ni un altre tema s’airegi als mitjans de comunicació i menys quan encara no hi ha cap tipus de resposta prevista, ja que es generen conflictes i expectatives innecessàries”, descriu l’escrit.

A més, també fa saber als directors que “no tenen autorització” per explicar a la premsa cap de les peticions dirigides al departament i, encara menys, cap suposició sobre el que es podrà fer o no “amb l’ànim de no crear confusió”.

Tot plegat  ha succeït després que els centres sol·licitessin que s’estudiï la possibilitat que els instituts facin horari intensiu el proper curs, en una petició que van fer arribar als serveis territorials d’Ensenyament i també als mitjans de comunicació.

La petició de la jornada intensiva s’ha argumentat exposant l’estalvi que suposaria en el servei de menjador per als alumnes de fora del municipi davant la situació actual, en la qual els instituts fan tres dies horari partit i dos dies d’horari intensiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa