Els taxistes volen protestar col·lapsant la circulació a Barcelona

Fan una vaga de 24 hores per protestar contra plataformes com Uber i tenen planejada una marxa lenta cap al Port i l'Aeroport del Prat

 

Taxistes de Barcelona comencen aquest dijous una aturada de 24 hores i impulsaran una marxa lenta a l'entorn del Port i l'Aeroport del Prat, que podria col·lapsar els accessos, per protestar contra les llicències de vehicle amb conductor (VTC). L'aturada es fa des de les 6.00 hores d'aquest dijous fins a les 6.00 hores de divendres, i taxistes conviden a una mobilització de més de deu hores amb circulació lenta per dificultar o col·lapsar la circulació, per vies que no detallaran fins aquest dijous.

 

La vaga de 24 hores també es farà en altres ciutats, entre aquestes Madrid, on es farà una manifestació per exigir al Ministeri de Foment que acabi amb el buit legal que consideren que permet que existeixin llicències VTC per damunt de la proporció d'una per cada 30 de taxis. Els taxistes insisteixen en què, malgrat haver-se reunit amb representants del Ministeri per tractar de donar una solució a aquest problema, les mesures proposades per Foment són "insuficients". Taxistes de tot l'Estat espanyol aniran a Madrid i començaran les seves protestes a partir de les 12.00 hores a la plaça de Cuzco I finalitzaran davant del Ministeri que dirigeix Íñigo de la Serna sobre les 14.00 hores.

 

Comentaris