Els Mossos faran més de 70 controls d'alcoholèmia aquesta nit

Gairebé 300 efectius s'encarregaran de vetllar per la seguretat

Més de 70 controls d'alcoholèmia i detecció de substàncies estupefaents es trobaran a les carreteres catalanes els conductors durant la última nit de l'any. Entre les 22 h del dia 31 de desembre i les 9.30 h del dia 1 de gener es duran a terme 72 controls a tot Catalunya amb una previsió estimada d'unes 2.500 lectures.

Aquests formen part del dispositiu especial de trànsit amb l'objectiu de garantir la seguretat viària a les carreteres catalanes dels Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració del Servei Català de Trànsit. Gairebé 300 efectius s'encarregaran de vetllar per la seguretat dels ciutadans en una de les nits més perilloses de l'any.

Durant la nit de Cap d'Any els desplaçaments no acostumen a ser de llarg recorregut sinó bàsicament a localitats veïnes i per vies ja conegudes. És per això que el Servei Català de Trànsit (SCT) i els Mossos d'Esquadra aconsellen als conductors que no abaixin la guàrdia i que extremin la prudència, ja que els trajectes curts solen ser tan perillosos o més que els moviments de llarga distància.

 
 

Comentaris