Els Mossos acusen Escarp i Saura de mentiders

Denuncien que ambdós organismes van dir que serien acusació particular pels aldarulls del 29-S i que no han complert la paraula

L'Ajuntament de Barcelona i el Departament d'Interior de Joan Saura "va mentir" quan van dir que es personarien com a acusació particular en els judicis contra els inculpats pels aldarulls al centre de Barcelona el 29 de setembre passat, en el marc de la vaga general.

El portaveu del sindicat SME-CCOO, Antoni Castejón, ha explicat que quan hi van haver els incidents del 29-S "l'Ajuntament i Interior van anunciar que es presentarien com a acusació particular" i ha lamentat que no ho hagin fet "ni l'un ni l'altre. Tot va ser paper mullat i van enganyar tant a la policia com al ciutadà".

Al final, el sindicat dels Mossos d'Esquadra SME-CCOO també lamenta que no s'hagi condemnat cap dels inculpats per falta de proves.

Contents amb la nova línia

Des del sindicat s'alerta que fins ara no s'ha prestat "gaire atenció al problema real que té Barcelona amb aquest col•lectiu". Per això ha anunciat que es demanarà per escrit al nou conseller d'Interior, Felip Puig, "que es personi com a acusació particular" en futurs judicis d'aquest tipus.

Respecte el nou govern i l'actuació de dissabte, els mossos es mostren contents: "És cert que estem contents amb la línia que ha agafat. Ens consta que dissabte va estar actiu seguint tota l'estona el que estava passant. Estem contents de com va anar i sobretot de la defensa que va fer ahir públicament. Aquesta és la línia que ha de seguir".

 
 

Comentaris