Els maquinistes de Renfe faran vaga el 18 i 19 de novembre

SEMAF denuncia que l'empresa no aplica el marc regulador de conducció en els termes acordats

Primer els treballadors dels Ferrocarrils i ara també els trens. El Sindicat Espanyol de Maquinistes i Ajudants Ferroviaris (SEMAF) ha convocat dues jornades de vaga els propers 18 i 19 de novembre per "la interpretació esbiaixada del marc regulador de conducció", segons informen en un comunicat.

El passat mes de juliol de 2010, SEMAF va presentar una comissió de conflictes per aquesta causa i, en opinió seva, l'empresa segueix incomplint "de forma malintencionada" i "sense causa aparent" el marc.

El sindicat denuncia que les seves interpretacions no suposen un benefici productiu i econòmic per a l'empresa, sinó que provoquen situacions que generen malestar en el personal de conducció. Per això, els maquinistes faran una aturada els propers dijous i divendres.

El SEMAF denuncia que la direcció de l'empresa continua mantenint la seva actitud amb les interpretacions de la normativa acordada, una sèrie d'irregularitats tant en l'àrea de viatgers com en l'àrea de mercaderies que "estan deteriorant" el clima laboral dins del col•lectiu de conducció.

 
 

Comentaris