El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els dos gegants de la moda que avancen les rebaixes d’estiu
  • CA

 

El Corte Inglés i Inditex avancen les rebaixes per primera vegada a aquest divendres, 30 de juny, en comptes del primer dia de juliol. La mesura té com a objectiu que els consumidors puguin anticipar les seves compres amb descomptes abans de l’inici de les vacances, ja que a l’1 de juliol s’inicia la primera tanda de vacances del calendari. 

  

  

  

  

Així, El Corte Inglés avançarà les seves ofertes d’estiu el dia 30 i a la web a partir del dijous, 29 de juny a les 22.00 h, amb descomptes de fins al 50%. L’altre gegant de la moda, Inditex també començarà a fer rebaixes el 30 de juny per evitar que l’afecti l’operació sortida de juliol. Inditex iniciarà la campanya de rebaixes d’estiu de les seves marques: Bershka, Stradivarius, Massimo Dutti, Oysho, Zara Home, Uterqüe i Lefties.

  

  

  

A banda i després de la liberalització de les rebaixes al juliol del 2012, altres marques han donat el tret de sortida de les rebaixes d’estiu des de la setmana passada, com és el cas de Sfera, Cortefiel, Bimba i Lola, Women’s Secret, Springfield o H & M, amb descomptes que ronden el 50% al 60%.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa