El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els castellers no seran anuncis
  • CA

El món casteller ha dit ‘no’ a incorporar publicitat a la roba. L’assemblea ordinària de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCC), on s’emparen un total de 58 colles, ha acordat avui a Tarragona per àmplia majoria (565 vots a favor, 65 en contra i una trentena de vots en blanc) de no incorporar, de moment, l’opció de dur publicitat a la camisa.

Els Castellers de Vilafranca i els Minyons de Terrassa, i tres més, eren les dues grans colles que donaven suport a la proposa. “D’entrada no tenim previst portar publicitat però estem en una situació econòmica complicada –les subvencions i els catxés de les actuacions baixen- i no ens hem de lligar les mans”, ha afirmat Pep Forn, president dels Minyons de Terrassa.

Tot i aquesta negativa inicial, els diversos representants de les colles han reconegut que es vol obrir un procés durant els pròxims mesos on es pugui abordar el finançament de les colles i aquesta possible inclusió de la publicitat com a forma de finançament no es tanca definitivament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa