Els Bombers de la Generalitat atenen 1.175 serveis per Sant Joan

El telèfon d'emergències 112 de Protecció Civil ha rebut 3.745 trucades relacionades amb la Revetlla

Els Bombers de la Generalitat han atès 1.175 serveis entre les vuit del vespre de diumenge i la mitjanit de la Revetlla de Sant Joan, segons ha informa tel cos en un comunicat. Les comarques que han registrat més incidents són les de l’àrea metropolitana (Vallès Occidental i Vallès Oriental, Baix Llobregat i Maresme). Els serveis més habituals han estat per apagar incendis vegetació, contenidors o mobiliari urbà.

 

Per la seva banda, el telèfon 112 de Protecció Civil ha rebut 3.748 trucades fins a les sis del matí d'aquest dilluns, la majoria per focs (en contenidors, matolls en via pública) i molèsties (per persones en espais públics i molèsties veïnals per música i sorolls).

 

D'altra banda, els hospitals i els Centres d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP) han atès fins a 243 persones aquesta revetlla de Sant Joan. S'han registrat 112 cremades lleus i 9 de greus, mentre que 67 casos han estat traumatismes i/o amputacions. En 55 casos, la visita a urgències s'ha donat per lesions oculars. De les 243 persones ateses, 87 eren menors d'edat i d'aquests 45 menors d'11 anys i 42 entre 11 i 17 anys. La major part de casos, 184, s'han concentrat a les comarques de Barcelona, A les comarques de Tarragona se n'han registrat 23, a les de Lleida 15, a les de Girona 10, a les de la Catalunya central 3 i a les de l'Alt Pirineu i Aran, 7. A les Terres de l'Ebre només s'ha hagut d'atendre un ferit .

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?