El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els advocats de GISA entreguen nous documents a la fiscalia
  • CA

Els advocats de l’empresa constructora de la Generalitat GISA han lliurat avui tota la documentació requerida davant el Jutjat d’Instrucció número 5 de Barcelona, que investiga presumptes irregularitats en l’adjudicació d’obra pública, possiblement de carreteres, segons han explicat fonts judicials.

Es tracta de documentació en format digital referent a les adjudicacions de l’empresa a Girona entre 2007 i 2009, que aquest dijous no va ser confiscada en el registre a la seu de GISA a Barcelona i que aquest divendres s’ha complementat a petició de la jutge.

L’operació realitzada entre el dimecres i el dijous, es va saldar amb cinc detinguts, entre ells el gerent d’obres de carreteres de Girona, Jordi Vergé, que aquest matí declararà davant la jutge al costat d’un altre dels detinguts, un empresari de Girona que va poder haver-se beneficiat de la trama.

El secretari d’organització del PSC, José Zaragoza, ha desvinculat l’alt càrrec detingut pel cas, Jordi Vegé, del seu partit. “No és un càrrec de confiança sinó un funcionari”, ha argumentat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa