El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Twitter en català tira endavant
  • CA

En un apunt al seu compte a Twitter, el conseller delegat de la companyia, Dick Costolo, ha dit que la versió catalana de la xarxa social tirarà endavant. Ho ha anunciat en una resposta al periodista Albert Cuesta, articulista expert en tecnologia al diari ‘Ara’ i promotor de la recollida de signatures a través d’Internet per aconseguir la traducció.

Si bé ahir Costolo no va fer cap anunci concret sobre aquest tema en la seva conferència al Mobile World Congress, aquest dimecres ha estat molt més específic. Ara, els usuaris faran una traducció col·laborativa i la companyia nord-americana la validarà. El CEO ha dit a Albert Cuesta que algú del seu equip es posarà en contacte amb ell.

Dick Costolo no es va mullar sobre la traducció del Twitter al català aquest dilluns en la seva intervenció al Mobile World Congress. Tot i així, un dia més tard ha anunciat al seu Twitter que la traducció tirarà endavant. Ho ha fet en una resposta a Cuesta, promotor de la iniciativa de recollir firmes per la traducció, que ja compta amb més de 3.000 persones que hi donen suport.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa