El salmó el millor aliat per lluir una pell de model

 

El salmó és un peix blau i està catalogat com un dels aliments més saludables, ric en proteïnes i àcids grassos essencials per a la salut. A més, aporta vitamines B12, B6, la niacina i minerals com el seleni, el magnesi i abundants quantitats de calci. Entre els seus beneficis destaquen: 

  

 

 

 

 
 

  

1. Funciona com un potent antioxidant:

 

  

  

En contenir vitamina A i E ajuda a combatre els radicals lliures, una de les principals causes d'envelliment prematur.

 

 

 

 

 

  

2. Afavoreix el to muscular:

 

  

  

Menjar proteïna està relacionat amb la millora del to muscular i serveix per evitar la flacciditat en la pell. Cada vegada que ens alimentem amb proteïna es sóna tonicitat i fermesa a la pell evitant que perdi volum, col·lagen i elastina.

  

 

 

 

 

 

  

3. Ajuda com a protecció solar:

 

  

Com assenyala una investigació de la Universitat de Manchester al Regne Unit, el consum d'Omega 3 ajuda a contrarestar els efectes negatius del sol i pot evitar el melanoma o càncer de pell. A més, es considera una font d'astaxantina (el carotenoide que li dóna el color al salmó), un antioxidant més potent que la vitamina C, que repara els danys provocats pels raigs ultraviolats.

  

 

 

 

  

  

4. Beneficis per la salut cardiovascular:

 

  

El consum regular del salmó ajuda a mantenir el cor saludable, a més de millorar el sistema circulatori pel seu contingut d'omega-3, la qual cosa ajuda a reparar els teixits tous, i a baixar i controlar la pressió arterial, prevenint els accidents cerebrovasculars. 

 

 

 

 

 

  

  

5. Reforça la salut ocular:

 

  

El salmó disminueix el risc de patir diferents malalties als ulls, entre les quals es troba la degeneracion macular o síndrome d'ull sec.

  

 

 

 

 

 

  

  

6. Acaba amb la inflamació:

 

  

  

És capaç d'acabar amb els dolors a les articulacions, ja que ajuda a produir teixit en els cartílags i a reduir inflamacions produïdes per malalties del cor, la diabetis o l'artritis. Les proteïnes bioactives eviten la inflamació i al fet que la insulina sigui realment eficaç.

 

 
 

Comentaris