El PRIDE Barcelona celebra el seu desè aniversari amb La Nenuco i Les Bistecs

Els dies 7 i 8 de juliol hi haurà festes al Moll de Fusta i la manifestació i el Pride Parade tindrà lloc el 8 de juliol a l'avinguda Paral·lel

 

 

El PRIDE Barcelona celebra enguany el seu desè aniversari convertit en un referent europeu i reconegut com l'esdeveniment de reivindicació a favor del col·lectiu LGTBI més gran del mediterrani. La celebració començarà amb el pregó d'inici de festes a la plaça Universitat el dia 28 de juny, amb la drag La Nenuco com a presentadora i l'actuació de Las Bistecs i Hidroboy DJ Set, entre d'altres. El PRIDE tindrà lloc del 28 de juny fins al 9 de juliol amb el tema central girant entorn de la LGTBIfòbia en l'àmbit esportiu i amb el lema "Xiula falta a la LGTBIfòbia". Els dies 7 i 8 de juliol hi haurà festes al Moll de Fusta i la manifestació i el Pride Parade es produirà el 8 de juliol a l'avinguda Paral·lel.

La ciutat rep anualment més d'un milió de turistes del col·lectiu homosexual. Aquest any, el PRIDE Barcelona preveu una afluència d'unes 260.000 persones, un 20% de les quals seran turistes, deixant una repercussió econòmica de 20M d'Euros.

 

 

Consulta aquí el programa del PRIDE Barcelona 2017.

 

Comentaris