El pacte que farà que puguis comprar productes d'El Corté Inglés gairebé a tot arreu

 

Un acord entre el Corte Inglés i Repsol farà que es creï la xarxa més gran de botigues de proximitat i conveniència de tot l'Estat espanyol. El pacte farà que les estacions de servei de la companyia energètica, comercialitzin, sota la marca Supercor Stop & Go, els productes de la cadena.

 

 

  

Així, Repsol disposarà en exclusiva de la marca de supermercats de proximitat Supercor Stop & Go, actualment presents a 58 estacions de servei i que amb el nou acord passarà a la xarxa de 3.500 estacions de Repsol. El Corte Inglés, per la seva banda, aportarà coneixement en el sector de les vendes i es convertirà en la nova central de compres de Repsol, i comercialitzarà més de 35.000 referències en productes d'alimentació, menjar gurmet, begudes i basar, i més de 60.000 articles de no alimentació.

 

 

  

Ambdós grups han explicat, via comunicat, que el pacte beneficiarà a més d'un milió de clients als quals Repsol donen servi cada dia. Fa més de 20 anys que les companyies col·laboren gestionant estacions de servei. A més, la targeta d'El Corte Inglés es pot utilitzar com a mitjà de pagament a les estacions de servei de Repsol, Campsa i Petronor.

 

 
 

Comentaris