El llac del Parc de la Creueta del Coll de Barcelona, diana del vandalisme

La Guàrdia Urbana ha desallotjat 350 banyistes en trobar-se vidres trencats dins l'aigua, que han provocat ferides a sis persones

 

 

 

El llac del parc de la Creueta del Coll romandrà tancat per acte vandàlic que impedeix el bany. Treballem per deixar-lo en bon estat". Aquesta és la piulada de Twitter del compte de l'Ajuntament de Barcelona que ha informat de la clausura temporal de l'equipament, que precisament estrenava aquest dissabte temporada. La troballa de vidres trencats dins l'aigua, que han provocat ferides lleus a sis persones –quatre d'elles menors-, ha portat a la Guàrdia Urbana a desallotjar l'equipament poc abans de les dues de la tarda. En aquells moments hi havia unes 350 persones al recinte. Tot seguit, els equips de neteja han procedit a treballar a la zona. Tot apunta a un acte vandàlic durant la Nit de Sant Joan com a causa de la presència dels vidres.

 

 

 

 

El llac del Parc de la Creueta del Coll es troba al barri del Coll, a la part alta del districte de Gràcia de Barcelona i és un espai que obre durant l'època d'estiu i és molt freqüentada per veïns de la zona i per casals d'estiu. L'extens estany artificial té una fondària màxima del llac és de 60 centímetres i hi ha servei de socorrisme, infermeria, vestidors i lavabos.

 

Comentaris