El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El govern espanyol estudiarà el finançament de les teràpies antitabac
  • CA

Amb motiu de la recent entrada en vigor de la llei antitabac, la ministra de Sanitat, Leire Pajín, ha assenyalat en una entrevista en Onda Cero que el finançament de les teràpies antitabac és “una possibilitat de futur”, ja que el Govern entén que ha d’acompanyar la legislació amb “sensibilització, acompanyament i cobertura”.

La ministra de Sanitat s’ha mostrat satisfeta dels primers dies de funcionament de la llei, que han transcorregut amb “normalitat”, si bé alguns establiments s’han negat a aplicar la prohibició. “És veritat que al començament sempre hi ha un incident, una infracció o una denúncia, però cal quedar-se amb la realitat, l’acte majoritari, i és que s’està complint amb plena normalitat i entre tots s’està aconseguint que el que és normal als països veïns d’Espanya”, ha assenyalat.

En aquest sentit, ha ressaltat que els estudis previs que manejava l’Executiu recollien “de manera clara” que la llei no tindria “repercussió negativa” per al sector hostaler, cosa que s’està complint a dia d’avui. “Estem veient aquests dies tots els qui anem a prendre un cafè o a un restaurant que s’hi cotinua anant”, ha afirmat. I ha recordat que es tracta d'”una llei majoritària” que té el 70% del suport dels ciutadans espanyols.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa