El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El barça, una de les idees del 2010
  • CA

El New York Times ha fet un repàs de l’any no gaire comú: el 2010 en idees. Entre elles, el rotatiu nord-americà destaca el F.C. Barcelona: “per la seva qualitat futbolística i per la seva determinació en el fet que l’estat espanyol guanyés la copa del món”.

El diari subratlla que gràcies als set jugadors del Barça, l’estat espanyol va guanyar la copa del món i distingeix Xavi com el millor jugador de l’estat. De fet, el periodista creu que “en un joc que es basa en l’anticipació i el moviment coordinat, els jugadors que entrenen junts tot l’any tenen un avantatge”.

A més del Barça, el rotatiu destaca altres idees curioses com l’aparcament en paral·lel perfecte, que alguns usuaris dels últims models de Ford i Lexus ja disfruten o el sostenidor d’emergència, on les copes es poden separar i serveixen com a màscares facials per protegir-se davant d’un atac nuclear.

També es destaca la D.I.Y macroeconòmica, una nova tendència en el món de l’economia que significa “faci-ho vostè mateix”. És a dir, que els ciutadans puguin triar les seves pròpies dades per fer les seves interpretacions personals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa