El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dia de ‘La Marató’ de TV3 arreu de Catalunya
  • CA

Un any més TV3 i milers de ciutadans de centenars de localitats de Catalunya es bolcaran avui en La Marató. Aquesta edició està dedicada a recaptar fons per la investigació sobre danys medul•lars i cerebrals adquirits.

El periodista Albert Om serà l’encarregat de conduir la gala de 15 hores que es farà des dels estudis de TV3 a partir de les deu del matí, però a part hi ha programades centenars d’activitats arreu de Catalunya.

Un dels punts exteriors més destacats serà el centre La Maquinista de Barcelona on Xavi Coral i Espartac Perán seran els encarregats d’explicar les activitats en directe. Des d’allà, Tatiana Sisquella també farà el programa “El Suplement” de Catalunya Ràdio.

Els donatius es podran realitzar a través del telèfon 905115050. La cadena disposa de 2.500 voluntaris distribuïts a cinc seus per atendre les trucades. També, però, es poden fer a través d’internet, per mòbil o en els caixers automàtics.

Des de 1992 La Marató de TV3 ha recaptat 89 milions d’euros que ha destinat al finançament de 535 projectes d’investigació de diferents malalties que no tenen curació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa