El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Detingut per robar dents d’or en un cementiri
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home per la seva presumpta participació en el robatori de 17 dents d’or procedents d’una ossera d’un cementiri de l’àrea metropolitana de Barcelona. Segons ha informat el cos policial, el detingut havia obtingut un benefici de 2.000 euros revenent les peces robades.

Les indagacions van començar quan els Mossos van ser alertats de la venda de dents d’or a Santa Coloma de Gramenet. Els Mossos li atribueixen la presumpta comissió d’un delicte contra la llibertat de consciència, els sentiments religiosos i el respecte als difunts, i 17 faltes contra el patrimoni.

El detingut va quedar en llibertat després de declarar davant dels Mossos, i haurà de comparèixer davant del jutge quan li sigui requerit. L’arrestat és el treballador d’un cementiri de l’àrea metropolitana de Barcelona tot i que no ha transcendit quin.

Les restes del fèretre són traslladades a l’ossera després que, quan acaba el termini de concessió del nínxol, la família renuncia expressament a renovar-lo i no manifesta la voluntat de moure les restes a un altre lloc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa