El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
De Mairena: "Montilla, et farem papilla"
  • CA

La popular transvestida catalana i cap de llista a Barcelona per la CORI a les eleccions, Carmen de Mairena, ha revelat el seu programa aquest dijous i ha llançat un avís a l’actual president: “Montilla, et farem papilla”.
De Mairena ha estat aclamada per centenars d’estudiants en una conferència a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) de Barcelona, on ha comparegut juntament amb el líder de la CORI, Ariel Santamaría, regidor electe de Reus -que assisteix als plens vestit d’Elvis Presley-, i altres membres del partit.

La CORI promet, entre altres propostes “‘guachis'”, col•locar ventiladors gegants a Lleida per desfer la boira, recuperar la figura de les majorets als ajuntaments, que els Mossos portin barretina, enviar una missió a Mart plena de productes catalans i construir aeroports per a ovnis per si els extraterrestres volen visitar Catalunya.

Però per sobre de tot, la proposta “estrella” són els “cardòdroms”, equipaments públics per a joves per poder practicar sexe sense les incomoditats del cotxe i “sense haver d’anar a casa la sogra”, ha apuntat Santamaría.

Una altra de les propostes més aplaudides pels estudiants és la implantació d'”horts ecològics”, plantacions de marihuana en rotondes i descampats.

La CORI també proposa que el porno català deixi de ser minoritari, l’organització d’unes “Olimpíades de bar”, amb competicions de billar, futbolí i cartes i que el barri xinès sigui declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco.

De Mairena ha mostrat els seus pits dues vegades i el seu company, De Santamaría, s’ha llançat amb un nu integral, i després ha proclamat ser “més transparent” que el seu contrincant Albert Rivera (C’s).

Abans de finalitzar l’acte, els membres de la CORI han entonat l’himne que portarien al Parlament si guanyessin les eleccions: ‘Els Segadors ‘guachis”. La tornada canvia el ‘Bon cop de falç’ per ‘Bon cop de bar, ‘guachis’ de la terra’.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa