El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Com viatjar amb joguines eròtiques i no morir en l’intent
  • CA

 

L’estiu és per desconnectar, oblidar-se de la feina i fer aquell viatge que portes somniant tot l’any. La llista de l’equipatge acostuma a ser molt llarga i està plena d’aquells objectes que afegeixes a última hora per si de cas, i és possible que també t’animis a endur-te una joguina eròtica. No permetis que els dubtes et facin deixar-la a casa, qui sap si després la trobaràs a faltar…

 

En primer lloc, decanta’t per aquells vibradors que tenen una funció de bloqueig. Acostuma a ser una opció disponible en aquells productes de gamma mitjana o alta que funcionen amb bateria. Cada marca té la seva combinació, per tant és millor que t’informis per saber com evitar que comenci a vibrar dins la maleta en mig del viatge.

 

Un cop hagis activat aquesta funció, fes-te amb una bosseta de tela per guardar-ho i assegurar que no es pot embrutar durant el trajecte. No ho col·loquis a les vores de la maleta o bossa, per si pogués fer-se malbé per algun cop. El millor és que ho posis entre la roba, potser embolicat en una samarreta perquè vagi ben protegit.

 

Si funciona amb bateria, no t’oblidis del carregador, ja que si no el portes tindràs problemes per aconseguir-ne un, doncs no es venen per separat i la majoria de vibradors fan servir un cable especial i no serveixen els universals. Compte amb els endolls, especialment si viatges a països que en tenen un diferent; et caldrà un adaptador.

 

Per últim, afegeix al teu necesser un lubricant. Sempre és millor fer-lo servir quan s’usa qualsevol joguina eròtica. Si es tracta d’un producte amb motor, assegura’t de què és de base aigua, en el cas contrari pot fer que el mecanisme s’espatlli. A més a més, en el cas que viatgis en avió i duguis el lubricant a la maleta de cabina, haurà de ser en un envàs que no superi els 100 ml.

 

No et preocupis pels controls i els escàners, avui dia no és gens estrany que la gent viatgi amb joguines eròtiques. Tingues present aquests consells i… bon voyage!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa