Socis, aficionats i tota la família culé en general des d’ara podrà casar-se al Camp Nou. El F.C. Barcelona obre les portes a aquest tipus de celebracions i regalarà una copa de cava a la gespa als convidats, accés a escenaris exclusius per a fer una sessió fotogràfica i inclús la parella podrà enviar un missatge de felicitació a través dels videomarcadors. El preu mínim de la cerimònia, el lloguer de la sala i el banquet per a 100 persones ronda els 11.000 euros, comptant amb el descompte del 15% per a socis.

A més, els convidats podran desplaçar-se amb l’autocar del primer equip o disposar de regals i samarretes commemoratives, entre d’altres serveis addicionals. La Platea del Camp Nou, el Hall de Tribuna, la Sala París o la Sala Roma són els escenaris que, decorats al gust dels contraents, acolliran els “sí vull”. La oferta varia segons la capacitat de la sala escollida per a la celebració. La més econòmica és la Sala Fundació –de 25 a 100 persones-, a partir de 1.600 euros. En canvi, el vestíbul de tribuna, amb capacitat per a 1.000 persones, és l’espai més costós pel banquet o còctel matrimonial: 13.500 euros.

Aquesta idea té l’origen en la iniciativa d’una parella polaca, Ana i Boris Slysz, que el setembre passat van sol•licitar poder fotografiar-se a peu de gespa del Camp Nou, el dia després d’haver-se casat al consolat polac de Barcelona. La parella, finalment es va comprometre durant el descans d’un partit Barcelona-Sevilla (22 d’abril de 2009). “Li vaig dir a l’Ana que anava a buscar uns refrescos, vaig tornar, i en comptes de beguda li van portar l’anell de promesa•”, explicava el seu xicot.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa