El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Casal Rock, Buenafuente i Homar, premis de la TV
  • CA

Casal Rock, un programa ideat per Terrat Produccions i emès per TV3, Andreu Buenafuente com a millor presentador d’un programa d’entreteniment i Lluís Homar, per la seva interpretació del monarca espanyol a la TV movie El día más difícil del rey han estat els premiats catalans a la XII Edició dels Premis Anuals de l’Acadèmia de Televisió.

De fet, la gran guanyadora de la nit ha estat TVE, que s’ha emportat 15 dels 19 guardons atorgats. Només cinc, la majoria tècnics (millor sèrie, producció, direcció fotografia, arte i escenografia i maquillatge), han estat per la sèrie Àguila Roja (Globemedia), protagonitzada per l’actor català, Marc Gené.

Entre aquests guardons atorgats a la televisió pública espanyola hi ha el premi a la millor presentadora d’informatius, Pepa Bueno; millor programa d’entreteniment per La Hora de José Mota; millor programa documental per Españoles en el mundo; millor canal de TDT per Canal 24H, entre altres.

La resta de cadenes només han rebut premis testimonials. La Sexta s’ha emportat dos premis, tots dos pel programa d’Andreu Buenafuente; Telecinco i Cuatro un cada un, millor actriu ha estat Blanca Portillo (Acusados) i millor informatiu Callejeros, respectivament; i Antena 3 ha marxat amb les mans buides.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa