El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cambrils convertirà el Parc Samà en el passatge de Halloween més gran d’Europa
  • CA

 

Cambrils (Baix Camp) convertirà el Parc Samà en el Parc de Halloween més gran d’Europa, durant sis caps de setmana, entre el 12 d’octubre i el 10 de novembre. Les Halloween Scream Nights transformaran l’espai en l’escenari d’un autèntic malson, “com els que s’acostumen a veure en les pel·lícules més esgarrifoses del cinema de terror”. Hi participaran 90 actors, que s’encarregaran d’atemorir els visitants, que hauran de ser majors de 15 anys. Comptarà amb set passatges del terror i quatre espectacles. Les zones estaran catalogades en funció de la intensitat de l’experiència, de manera que cadascú podrà escollir fins on arriba la seva resistència a la por. Hi haurà des d’una taverna “amb la beguda i la carn més fresca” de baixa intensitat, a un espai anomenat “Claustrofòbia”, una “extreme House” d’alta intensitat, amb contacte, zones de foscor absoluta, sons molt forts i impactes visuals, apta només per als més valents.

 

L’organització destaca que el Parc Samà és “el marc immillorable” per oferir una autèntica experiència de por, per les grans dimensions i els espais diversos que ofereix. Entre altres exemples, al recent inaugurat laberint de blat de moro es complicarà la sortida amb una companyia no gaire desitjada. I és que s’aprofitarà cada racó del parc per oferir una variada i completa experiència de terror.

 

Entre els espectacles d’horari fix per a tots els públics destaca “Maleficarum”, un show que combina màgia i por, conduït en exclusiva per a les Scream Nights pel finalista de Got Talent España i Got Talent Magic de Telecinco, Acherón Delacroix. Les Halloween Scream Nights estan organitzades per Expertus Turismo y Ocio, Europlayas, Funeral Cabaret i Imason Tarraco; i compten amb la col·laboració del Patronat de Turisme de Cambrils.

 

Les entrades es poden comprar anticipadament a preu reduït, per 30 euros, a la web de l’esdeveniment. S’oferiran també paquets amb nits d’hotel. Al recinte del parc de Halloween hi haurà una àmplia oferta de foodtrucks i es completarà l’oferta amb una proposta familiar durant el dia amb diversos tallers relacionats amb el món de la por, com ara un de carabasses i un de disfresses i maquillatge, així com també diverses zones de terror aptes per a tots els públics. Finalment, un concurs de monstres premiarà la família que hi acudeixi més ben caracteritzada amb un viatge a Sardenya.

 

El Parc Samà, és Bé d’Interès Cultural. El va fundar Salvador Samà i Torrens, marquès de Marianao, i reprodueix un jardí amb l’ambient exòtic característic de la Cuba colonial en homenatge al passat indià de la seva família. Antoni Gaudí va col·laborar en el disseny arquitectònic d’alguns dels espais del parc però el conjunt va ser obra de l’arquitecte Josep Fontserè, també responsable del disseny del parc de la Ciutadella de Barcelona. Té una extensió de 14 hectàrees, i compta amb nombrosos exemplars de vegetació i animals exòtics.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa