Buch diu a Colau que la solució als narcopisos "no passa per tenir més Mossos als carrers"

L'alcaldessa de Barcelona vol responsabilitzar en aquesta lluita els grans propietaris de pisos buits amb sancions per deixadesa de funcions

 

El conseller d'Interior, Miquel Buch, ha discrepat aquest divendres del reclam de les darreres setmanes de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, perquè es destinessin més agents dels Mossos d'Esquadra en la lluita contra els narcopisos. "S'ha constatat que el fenomen no se soluciona com diu l'alcaldessa amb més mossos al carrer. Hi ha altres camps de treball que depenen precisament de l'Ajuntament en què també es pot actuar. Són eines per treballar, evidentment de forma conjunta", ha afirmat Buch a la sortida de la reunió de treball amb Colau per buscar mesures contra els narcopisos, que ha tingut lloc a la seu de la conselleria d'Interior. "L'Ajuntament de Barcelona té molt de camp per recórrer per si sol en les seves competències, perquè té una carta municipal que li permet tenir, com a capital, unes atribucions majors que qualsevol altre ajuntament", ha afegit el titular d'Interior.

 

 

Per la seva banda, Colau, que ha intervingut abans davant dels periodistes, ha destacat que volen estudiar com distribuir els efectius disponibles per ser "encara més eficients". L'alcaldessa també ha assenyalat que una de les propostes que s'han posat sobre la taula és responsabilitzar els grans propietaris de pisos buits en la lluita contra els narcopisos amb sancions per deixadesa de funcions, per exemple, per la manca de salubritat de l'habitatge.

 

Comentaris