El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Augmenta el preu dels llibres per a la tornada a l’escola
  • CA

 

A punt de començar el mes de setembre, i amb ell la tornada a l’escola, l’OCU ha analitzat el cost que suposa per a les famílies aquest fet, constatant que, enguany, el preu dels llibres escolars han pujat de preu. D’aquesta manera, apunten que el preu dels llibres d’educació obligatori han pujat més d’un 4% respecte del curs anterior.

 

Tal com assenyala l’OCU, cada estudiant gasta una mitjana de 200 euros en llibres de text, però aquesta xifra varia en funció del nivell d’estudis, des dels 131 euros de mitjana que costen els llibres d’Educació Infantil, fins als 301 del Batxillerat.

 

Tot i que el preu dels llibres és fixe, i sols es poden fer descomptes del 5%, els llibres de Primària i ESO tenen un preu lliure. És per això que es recomana comparar abans de comprar. Una tasca que ha fet l’OCU, analitzant més de 3.300 referències. D’aquesta manera, han constat que el preu mitjà dels llibres de text ha pujat un 3,4% respecte de 2017, i els de preu lliure, els d’educació obligatori, un 4,2%.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa