El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Aquesta és la joguina que més s’assembla al sexe oral
  • CA

 

 

Des de fa uns anys, els dildos i els vibradors tenen una forta competència: els succionadors. Són innovadors, originals, sorprenents i… han arribat per quedar-se! Es tracta de joguines 2.0 que han revolucionat el món eròtic i que, cada cop, estan guanyant més i més popularitat.

 

El succionador és una joguina dissenyada per estimular el clítoris que ofereix lleus succions. Pensa en un aspirador, però molt més suau, quasi com si ens estiguessin fent sexe oral. En cap cas arriba a xuclar la zona, sinó que funciona mitjançant ones de pressió. Funciona amb una tecnologia molt avançada que ja s’ha endut nombrosos premis i ha canviat la vida de moltes dones que tenien dificultats per arribar a l’orgasme.

 

Per fer-lo servir és important separar els llavis de la vulva i col·locar el capçal de la joguina sobre el clítoris. Pot resultar complicat al principi, però un cop es troba el punt exacte la sensació és agradable i molt estimulant. Alguns, fins i tot incorporen més capçals per adaptar-se al cos de cada dona. La majoria de succionadors també es poden fer servir a la dutxa o a la banyera i val la pena provar-ho: la pressió és més intensa i el contrast amb l’aigua (sobretot si és freda) resulta molt interessant. Aquestes joguines funcionen amb un carregador, de manera que no cal preocupar-se per les piles.

També és una bona idea combinar el succionador amb cosmètica eròtica, com ara les cremes estimulants de clítoris. Gràcies a la seva composició, sensibilitzen la zona i fan que el clítoris estigui molt més receptiu a les carícies o, en aquest cas, les petites succions. L’únic inconvenient és que aquesta tecnologia de circulació de l’aire comporta que faci més soroll que altres joguines eròtiques, però un cop es posiciona el succionador a la zona correcta disminueix notablement. Tot i així, aquestes joguines són ideals per fer servir en solitari o bé en parella, ja que estimulen amb molta més precisió que alguns vibradors i ofereixen hores i hores de plaer.

 

 

MÉS CONTINGUTS A: thaisduthie.blogspot.com.es

Segueix l’autora a twitter: @ThaisDuthi

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa