Aquest és el superaliment amb el Mercadona, vol que et cuidis

 

Mercadona acaba d'introduir entre els seus productes, un nou concepte d'alimentació verda, que en poc temps ha aconseguit posicionar-se com un dels més demandats en la secció de verdures. Es tracta del Bimi. Aquesta hortalissa es pot comparar amb el bròquil i conté proteïnes, minerals i vitamines i bioactius com el fenòlic, glucosinolats i carotenoides. El Bimi té un sabor dolç i suau, amb una tija i un floret.

  

 

  

 

El nou producte de Mercadona que es presenta en safates preparades per ser cuinades, és un excel·lent element a incloure en dietes per perdre pes pel seu alt contingut en fibres i àcids linoleic, alhora que aporta nutrients essencials importants per a l'organisme. La verdura disposa de zinc, àcid fòlic, antioxidants i vitamina C i és ric en glucosinolats, un agent anticancerós propi de les bràssiques. 

  

 

 

  

 

 

Cent per cent comestible, des de la tija al floret, el gegant valencià ha destacat que la verdura es pot cuinar en amanides, com a plat principal, o acompanyant carns o peixos i fer tant cru, com saltejat, bullit o al vapor. El Bimi que ven Mercadona es cultiva en camps murcians i altres zones del mediterrani per assegurar la seva frescor i servida per Agrupació Hortofructícola Lucas, Grup Agromediterránea i Societat Cooperativa Sacoje de Múrcia, són els encarregats de subministrar aquest producte.

 

 

Comentaris