Àngel Simon entrega el Premi Agbar Ciutat de Barcelona 2018 a Anontio Bolea

La dotació del premi és de 10.000 euros i una beca del curs Panorama d'Art

 

El president d'Agbar, Àngel Simon, ha fet entrega del Premi Agbar Ciutat de Barcelona 2018 convocat pel Reial Cercle Artístic de Barcelona - Institut Barcelonès d'Art. El guanyador d'aquesta cinquena edició del Premi Ciutat de Barcelona és Antonio Bolea amb l'obra "Ínfims". Durant l'acte de lliurament del premi, Simon ha destacat que "la col·laboració d'Agbar amb el Reial Cercle Artístic de Barcelona s'emmarca en les iniciatives que impulsa la companyia per promoure accions sobre desenvolupament sostenible que, a més d'avançar en la protecció del medi ambient, la vertebració social i el creixement econòmic, abasta activitats culturals". La dotació del premi impulsat per Agbar és de 10.000 euros i una beca del curs Panorama d'Art, així com mencions d'honor per cada disciplina.

 

La companyia està al costat del desenvolupament del talent, impulsant projectes singulars i amb una perspectiva àmplia de l'entorn on està present. El Premi Ciutat de Barcelona es convoca en la cinquena edició i evoca el "Barcelona vista pels seus artistes" creat l'any 1931 per iniciativa del Cercle Artístic; el qual va comptar amb el patrocini de l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona i de diverses personalitats.

 

 

Des de l'any passat la convocatòria del Premi té un abast internacional, amb llibertat pel tema, la tècnica i la mida de l'obra.  El Cercle Artístic és una entitat emblemàtica de la ciutat de Barcelona que brinda espais pel desenvolupament d'arts plàstiques i organitza activitats culturals entorn el cinema, la literatura, la música, etc. L'exposició fotogràfica estarà oberta al públic a la Sala Güell de la seu del Reial Cercle Artístic – Institut Barcelonès d'Art fins a l'1 d'octubre.

 

Comentaris