Alerta per fred gèlid i fort vent

Protecció Civil ha desactivat poc després de la una d'avui la fase d'alerta del pla Procicat pel fort que afectava des d'ahir dissabte el Pirineu i l'Empordà

El fred intens s'ha instal·lat a Catalunya aquest Nadal, fins i tot en punts de la costa. A Platja d'Aro aquesta matinada han arribat als dos graus sota zero, i a Cunit els termòmetres han registrat dos graus i mig negatius. A Malgrat de Mar s'ha arribat al mig grau sota zero, i a Vilanova i la Geltrú la mínima ha estat de zero graus. Temperatures insòlites que s'espera que continuïn al llarg d'aquest diumenge de Sant Esteve.

A banda del fred, el vent continua bufant amb molta força a bona part del país. La Direcció General de Protecció Civil (DGPC) de la Generalitat ha desactivat poc després de la una d'avui la fase d'alerta del pla Procicat pel fort que afectava des d'ahir dissabte el Pirineu i l'Empordà.

La situació ha millorat durant aquest diumenge, tot i que el pla es mantindrà en situació de prealerta ja que de cara a la tarda es poden produir ratxes de vent superiors als 126 km/h a la comarca de l'Alt Empordà.

 
 

Comentaris