El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ajornada l’alça de la velocitat variable per un anticicló
  • CA

El Govern ha ajornat l’aplicació a l’alça de la velocitat variable a partir d’aquest dilluns als accessos a Barcelona per l’arribada d’un anticicló, al•legant que la seva implementació podria perjudicar la qualitat mediambiental de l’aire a la zona metropolitana.

Així ho ha anunciat el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, de manera que els conductors no podran superar encara el límit dels 80 km/h a l’autovia de Castelldefels, la C-31, i l’autopista del Garraf, la C-32, que amb la nova regulació passaran a estar limitades a 100 i 120 quilòmetres per hora.

Si no hagués estat per aquest anticicló inesperat la nova velocitat màxima ja s’hauria pogut aplicar ja que aquesta matinada el Servei Català de Trànsit i la Direcció General de Carreteres han retirat la senyalització fixa a la C-31 sud (autovia de Castelldefels) i la C-32 sud (autopista del Garraf) per adaptar-la al nou mapa de velocitats.

Aquesta modificació ha suposat la retirada i substitució de 102 senyals fixos, situats als troncs de la carreteres i en les incorporacions i sortides d’aquestes, i se n’han afegit 21 més per reforçar la indicació de les noves limitacions de velocitat.

A més, els límits de velocitat dels senyals lluminosos de l’equip del sistema de velocitat variable de la C-31 i la C-32 s’han adaptat a la velocitat màxima permesa i incorporaran els nous límits permesos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa