Agbar presenta 55 projectes per beneficiar 20.627 persones

Àngel Simon: “Unint recursos, coneixements i experiència podem afrontar els grans reptes que tenim al davant d’una manera molt més eficaç”

El president d’Agbar, Àngel Simon, ha posat en valor el compromís amb l’acció social de la companyia en els territoris en els quals és present i ha posat com a exemple la tasca de la Fundació Agbar, que enguany aconseguirà ajudar 20.627 persones a través dels seus programes. Simon ha fet aquestes declaracions al Museu de les Aigües en la Trobada d’Entitats Socials de la Fundació Agbar. Allà s’han donat a conèixer els 55 projectes amb què es col·laborarà aquest 2019. “Tenim la certesa que unint recursos, coneixements i experiència podem afrontar els grans reptes que tenim al davant d’una manera molt més eficaç”, ha destacat el president de la companyia durant l'acte.

Simon ha explicat que Agbar centra els seus esforços "principalment en els col·lectius i persones que estan en una situació de vulnerabilitat, amb un èmfasi especial en la ciutat de Barcelona i la seva àrea metropolitana”. És per això que l’activitat de la Fundació s’ha concentrat a avançar en l’establiment d’aliances i compromisos de col·laboració amb “entitats socials arrelades localment i que han demostrat la seva capacitat de desenvolupar projectes innovadors amb un impacte transformador en els nostres mateixos àmbits d’actuació”.

 

Properament s’ampliaran les línies d’actuació de la Fundació Agbar en l’àmbit de la participació, mitjançant un procés en el qual els treballadors i treballadores valoraran i prioritzaran els programes socials que duu a terme la Fundació Agbar, i l’emprenedoria social. Sobre aquest darrer aspecte, Simon ha fet una crida “a persones emprenedores, entitats i organitzacions perquè presentin propostes amb impacte social perdurable per afrontar els reptes de lluita contra la pobresa, l’ocupació de qualitat i oportunitats educatives en col·lectius vulnerables”.

 

20.627 persones beneficiàries 

Aquest 2019, la Fundació col·laborarà en 55 projectes d’altres tantes entitats socials que s’han donat a conèixer a la Trobada d’Entitats. Amb aquestes col·laboracions aconseguiran una millora de la qualitat de vida per a 20.627 persones. Per àrees, en l’àmbit de la lluita contra la pobresa, es treballarà conjuntament amb entitats en 24 projectes. En l’àmbit de les oportunitats educatives, aquest 2019 es col·laborarà en 10 projectes. Finalment, per al foment d’una ocupació de qualitat, els esforços se centraran en 19 projectes.

 

Comentaris