Aconsegueix una cabellera de pel·lícula amb aquestes 5 mascaretes casolanes

 

 

A l'estiu és important protegir, hidratar i cuidar els cabells amb mascaretes. Us animem a provar-ne algunes.

  

 

 

1. Mascareta protectora per als cabells i puntes obertes: 

 

Apliqueu unes gotetes d'oli d'ametlles (evitant l'arrel), deixeu actuar durant tota la nit i al matí renteu-vos amb el xampú habitual.

  

 

 

2. Mascareta per a cabells tintats: 

 

Espremeu un parell de tomàquets i apliqueu el suc sobre els cabells acabats de rentar, feu un lleuger massatge pel cuir cabellut i deixeu actuar 15-20 minuts. Esbandiu amb aigua tèbia.

  

 

 

3. Mascareta hidratant per abans d'anar a la platja: 

 

Barregeu unes fulles de menta bullides amb vinagre de poma, ruca fresca i dues cullerades de suc de llimona. Quan estigui temperat, coleu-ho i apliqueu-ho sobre els cabells humits i deixeu actuar 20 minuts, després esbandiu amb aigua tèbia.

  

 

 

4. Mascareta per nodrir després d'anar a la piscina: 

 

Barregeu un plàtan i un alvocat madur. Renteu-vos els cabells amb el xampú habitual o esbandiu-los amb aigua clara. Apliqueu la barreja sobre les zones més danyades i seques dels cabells. Deixeu actuar 20 minuts i esbandiu amb abundant aigua freda.

  

 

 

5. Mascareta per a uns cabells brillants i sedosos: 

 

Barregeu un iogurt natural, deu gotes de suc de llimona i una clara d'ou i apliqueu-ho sobre els cabells evitant el contacte amb l'arrel. Deixeu actuar 30 o 40 minuts i esbandiu amb abundant aigua freda.

 

Comentaris