El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
600.000 euros per emetre TV3 al País Valencià
  • CA

La Generalitat Valenciana ha comunicat a Acció Cultural del País Valencià (ACPV) que la data límit per pagar les dues multes pendents per les emissions de TV3 des dels repetidors ara precintats és el 20 de març. ACPV ha de fer front a un import de 600.000 euros sota amenaça d’embargament dels comptes, les subvencions pendents de cobrament i les propietats immobiliàries, com l’edifici Octubre, al centre de València.

El coordinador d’ACPV, Antoni Gisbert, ha lamentat que el govern valencià no volgués ajornar ni fraccionar uns imports “molt elevats per a una associació sense ànim de lucre”. Acció estudia diverses vies per afrontar “aquest atac sense precedents a una associació”.

Les sancions a les quals s’enfronta Acció corresponen a cadascun dels tres repetidors que el govern valencià va precintar, la Carrasqueta (a l’Alacantí), Alginet (a la Ribera Alta) i Llosa de Ranes (a la Costera). ACPV va pagar una primera multa de 126.943,90 euros però manté pendents de pagament dues multes de 300.000 euros cadascuna.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa