6 trucs per aprimar-se després dels excessos de les vacances

No hi ha dietes miraculoses

 

El primer manament per estar prim és tenir cura de l'alimentació i fer exercici. Després dels excessos de les vacances, cal recordar que no existeixen les dietes miraculoses per perdre el pes guanyat aquesta temporada, i que cal ser constant i prendre-s'ho amb calma.

 

Desintoxica el teu cos.

Després dels excessos de menjar i beguda, és bo desintoxicar l'organisme prenent fruites i verdures. Així s'eliminen les toxines de l'organisme.

 

Pren molta aigua.

L'aigua és ideal per eliminar el greix acumulat. Si no es pren prou aigua, els ronyons treballen més lents i passen la seva feina al fetge, que és l'encarregat de processar els greixos. D'aquesta manera, es redueix la seva capacitat d'eliminar greix.

 

Esmorza cada dia.

És l'àpat més important del dia. Amb ell evitaràs que el cos generi greix abdominal.

 

Pren menys sal.

El sodi fa que retinguis líquids i t'inflis.

 

 

Menja més proteïnes.

Acceleren el metabolisme i es crema greix. Les dietes altes en proteïnes ajuden a mantenir els músculs sense greix, i ofereixen una sensació saciant durant més estona.

 

Fes exercicis cardiovascular en dejú.

Entre 40 i 60 minuts d'exercici t'ajudarà a cremar 3 cops més greix que a qualsevol altra hora del dia. El cos crema més carbohidrats en aquest moment, i com després de dormir el cos no en té, haurà de cremar greix corporal per produir aquesta energia.

 

Comentaris