6 motius per menjar xocolata

Aporta nombrosos beneficis a l'organisme

 

Hi ha molta gent a la qual l'apassiona menjar xocolata, però sovint els remordiments li impedeixen. Mites com que engreixa o provoca acne són alguns dels factors que tiren enrere abans de menjar aquest exquisit àpat. Però hi ha molt bons motius per fer-ho. Tan sols cal tenir en compte que, com qualsevol altre aliment, menjat en excés, sí que pot engreixar.

 

 

Es recomana consumir entre 10 i 20 grams de xocolata al dia, i realitzar activitat física perquè el cos pugui absorbir els seus greixos naturals. Hi ha qui l'utilitza com a mascareta per hidratar la pell, però es recomana consumir-lo directament, ja que així el cos pot aprofitar el 100% dels seus nutrients.

 

 

Aquests són alguns dels beneficis que li aportarà al teu organisme:

 

 
  1. Millora el flux sanguini.
  2. Disminueix la pressió arterial.
  3. Ajuda a mantenir baixos els nivells de triglicèrids i colesterol.
  4. Inhibeix la depressió
  5. Eleva l'autoestima, ajudant a l'alliberament d'endorfines, que provoquen sensació de felicitat.
  6. És un aliment ric en nutrients, sent una font d'antioxidants i greixos vegetals que ajuden el sistema nerviós.

 

 

  

 

 

 

 
 

Comentaris