El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
5 formes de gaudir de la natura en un entorn únic
  • CA
Un entorn ideal on connectar amb la natura | CEDIDA

 

Els territoris gironins, envoltats pels Pirineus i, alhora, banyats per la Mediterrània a l’extrem oriental, són l’escenari perfecte per fer activitats a l’aire lliure. La seva proximitat al mar, a més, confereix a la serralada pirinenca un clima suau i un paisatge únic. Els visitants de seguida se senten atrets per la natura, de colors canviants segons l’època de l’any, i pel gran ventall de propostes actives i ecoturístiques que ofereixen els diferents territoris.

 

Paratges magnífics de mar i de muntanya, on es pot viatjar al passat gràcies al llegat artístic i a les tradicions que ens recorden els orígens d’unes terres molt riques, però també modernitat en estat pur. I tot, en una mateixa destinació que disposa de vuit parcs naturals i un terç del territori protegit. Siguis on siguis, et trobaras amb una única sensació: les ganes de viure la natura.

 

Arreu del territori gironí pots trobar activitats per gaudir de la natura en el seu estat pur:

 

Cycling Experience in Girona

 

Passeja amb la bici pels paratges naturals de la Vall de Sant Daniel en tota la seva esplendor, gaudeix d’un pícnic en plena naturalesa i observa els colors de les famoses cases del riu Onyar quan cau el dia.

Organitza: Centre Biker Girona – Rent&Cycling

Lloc: Avinguda Lluis Pericot 1-3, Girona

Preu: des de 39,00€/1 dia. Preu des de 118,00€/2 dies amb allotjament a Girona

 

Barranquisme a la riera d’Osor

Un entorn salvatge i solitari al bell mig de les Guilleries | CEDIDA

 

Aquesta activitat consisteix a progressar pel riu, nedant, saltant o desgrimpant. Baixar per tobogans del mateix riu i realitzar ràpels i salts a l’aigua, en un entorn de gran bellesa.

Barranc entretingut, de poca dificultat. Gaudirem d’un entorn salvatge i solitari al bell mig de les Guilleries, on podrem saltar i practicar la tècnica ràpel.

Organitza: Aventura Girona

Lloc: Osor

Preu: des de 35€

 

Ornithocaiac

Observar ocells aquàtics és molt més fàcil des dels rius | CEDIDA

 

Sortirem del Club Nàutic de Sant Pere Pescador i navegarem pel tram final del riu Fluvià tot passant pel marge de la Reserva Integral dels Aiguamolls de l’Empordà, L’Illa de Caramany fins arribar a la desembocadura. Observarem i identificarem les espècies d’ocells més característiques amb l’ajuda d’unes fitxes. Observar ocells aquàtics és més fàcil des de dins del riu perquè hi ha molta més visibilitat i molts ocells es senten més segurs a dins l’aigua.

Organitza: Sk Kayak

Lloc: Passeig Marítim, 4, Llançà

Preu: 30€ adults, 15€ nens fins a 11 anys

 

La Garrotxa: Terra de volcans, camins amb història

L’experiència s’inicia a Sant Pau de Segúries. Des d’aquí es continua pel tram més ben conservat de la Via Annia. | CEDIDA

 

L’experiència s’inicia a Sant Pau de Segúries. Des d’aquí seguirem el tram més ben conservat de la Via Annia. Ens allotjarem en un petit hotel en un entorn rural, amb un sopar de productes del territori. L’endemà seguirem el camí antic que connectava les terres de Bianya amb els dominis del comtat de Besalú, arribarem fins a Olot. Pujarem dalt del volcà dels Montsacopa. Ens allotjarem un petit hotel amb encant i l’endemà seguirem un antic camí empedrat que ens portarà a visitar el cor del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa: volcans magnífics, boscos únics i paisatges culturals ens esperen!  l’últim dia ens desplaçarem fins Hostalets d’en Bas on trepitjarem el camí ral que antigament unia Olot amb Vic.

Organitza: Turisme Garrotxa

Lloc: Carrer de la Quintana, Les Preses

Preu: des de 495€

 

Vine a tocar el cel amb nosaltres!

Una experiència i irrepetible! | CEDIDA

 

Gaudeix d’una experiència sensorial única i descobreix la immensitat del firmament a l’Observatori Astronòmic Albanyà, un lloc on el temps s’atura.

Organitza: Càmping Bassegoda Park

Lloc: Carretera d’Albanyà a Bassegoda, s/n, Albanyà

Preu: Adults: 18€, Jubilats i Carnet Jove: 15€, Nens de 6 a 12 anys: 10€. Amb allotjament en bungalow, 2 nits, un bateig astronòmic i un de solar. A partir de 154€ (2 persones) o bé 230€ (5 persones, màxim 2 adults).

 

Troba aquí l’activitat que més t’agradi!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa