El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
5 coses que mai has d’escalfar al microones
  • CA

 

El microones ha esdevingut un electrodomèstic pràcticament vital en moltes llars. És un bon recurs per escalfar menjar ràpidament, però hi ha coses que mai les hauries de posar al seu interior.

  

  

Ous amb closca.

 

Provar de bullir un ou amb closca al microones acabarà en desastre. La calor fa que generi molt vapor l’ou, i com no pot escapar, acaba explotant.

 

Descongelar carn.

Les bores es descongelen abans que el centre, i si la calor no es distribueix del tot bé, és un focus de creixement de bacteris. És millor descongelar-la amb aigua freda.

 

Llet materna.

Pot provocar punts calents en la beguda que, quan els infants la beguin, els provoqui cremades.

 

Metall.

El que pot passar és que provoquis un incendi.

 

Carmanyoles de plàstic.

Molts d’ells contenen productes químics que s’alliberen amb la calor i poden filtrar-se als aliments.

  

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa